FAQ2018-09-03T13:57:40+00:00

Ofte stilte spørsmål

Vi har eget trykkeri, og alle standard visittkort produseres i Norge. Vår produksjon er miljøvennlig, kortreist og trygger norske arbeidsplasser.

Ved spesialisering på visittkort får vi lagt opp rutiner, metoder og produksjon på en måte som gjør oss mer effektive enn vi ville vært hvis visittkort bare var et lite produkt blant mange andre. Med stort salgsvolum på visittkort får vi stordriftsfordeler som gjør at vi kan kombinere høy kvalitet med lave kostnader. Dette gir oss muligheten til å ha et betraktelig bedre tilbud på visittkort enn de fleste andre trykkerier. Kvaliteten på våre visittkort er høy, og selv vårt standardprodukt har papirkvalitet som matcher alle konkurrenter.

Når du har gjennomført en ordre blir bestillingen din lagret. Hvis du senere vil bestille visittkort med samme design, men et annet navn for eksempel, så går du til “Min side” og finner fram din gamle bestilling.

Vi har egen bedriftsløsning for bedrifter som trenger visittkort til mange. Her kan dere selv gå inn for å administrere kundeforholdet og bestille når dere trenger flere visittkort. Vi kan også kontaktes for volumrabatter.

Hvis du har et eget design, så kan du laste opp trykkfil i .pdf-format i kassen. Gå til siden for kjøp av standard visittkort, og velg så om du ønsker et ensidig eller tosidig visittkort. Velg så antall og gå videre. Når du går videre til kassen får du lastet opp din fil. Merk at filen skal inneholde 3 mm bleed hvis det skal være utfallende farger eller grafikk på kortet. Kontakt oss om du er usikker. Vi får alltid en profesjonell designer til å se over din fil før den trykkes. Du kan dermed være trygg på at kvaliteten blir som ønsket.

For å få et tosidig visittkort må du velge en mal som støtter dette. Du finner våre tosidige maler ved å bla nedover på denne siden. Du vil da kunne legge design, tekst og bilder på begge sider av kortet ved å bruke vårt designverktøy. Du er ikke låst til kun logo på baksiden selv om du velger en mal som er lagt opp for dette. Hvis du har egen trykkfil med to sider kan denne lastes opp i kassen når du bestiller.

Som standard er bakgrunnen på alle visittkort hvite. Du kan legge inn din egen bakgrunnsfarge om du ønsker. Først må du velge en mal du ønsker å ta utgangspunkt i. Når du er inne i visittkortbyggeren, så velger du “Grafikk” øverst til høyre. Her vil du få opp en sort bakgrunn du kan legge til ditt visittkort. Denne bakgrunnen kan du endre farge på. Husk begge sider på tosidige visittkort. Når du er fornøyd med farge på tekst og bakgrunn går du videre til kassen for å kjøpe ditt nye visittkort!

Vi har designere som sørger for at ditt visittkort gjør et inntrykk på dine kunder og potensielle samarbeidspartnere. Et visittkort skal være av høy kvalitet og vil definere bedriften. Tenk på hvor mange visittkort du satt igjen med forrige gang du var på en messe eller større bedriftsamling. Visittkortet må stå ut fra mengden for at din bedrift skal bli husket.

Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema. Vi kan alltid hjelpe med spesielle ønsker, behov eller design.

Vi kan levere alle typer trykksaker og digitale tjenester. Det er ingen utfordringer vi ikke kan løse. Kontakt oss i dag, så kartlegger vi ditt behov og kommer med et uforpliktende tilbud.

Visittkort til flere enn 10?

Vi tilbyr web2print-løsning for bedriftskunder med mange ansatte

Les mer

Våre kunder om oss

Vi har valgt å benytte Visittkort Norge som leverandør av våre visittkort og er svært fornøyd med den service og oppfølging vi får fra bedriften ift. våre behov og ønsker.

Svært fornøyd, Arild Helgesen - Personalsjef, Vajda

Visittkort Norge har levert visittkort av høy kvalitet på kort varsel, og med god oppfølging gjennom hele prosessen.

Høy kvalitet, Eirik Nyrønning - Produktsjef, X-life AS

Visittkortene ble levert superraskt, og vi fikk forslag underveis som gjorde at kortene både har fint design og smarte QR-koder. Tusen takk!

Superraskt!, Beate Lofseik, XLO Change Academy

ALDRI GÅ GLIPP AV ET TILBUD!

Kjøp dine neste visittkort på kampanje. Meld deg på vårt nyhetsbrev for knalltilbud.
FÅ TILBUD
close-link