Skreddersydd visittkortløsning til din bedrift

Med vårt web2print system, kan ansatte selv bestille visittkort selv på nett - i låste maler tilpasset din bedrifts grafiske profil.

Løsningen sparer kostnader for leie av grafisk hjelp til å sette opp visittkortene, samtidig reduseres intern tid til korrekturer og e-poster.

Systemet passer for bedrifter som bestiller visittkort til ulike personer flere ganger i løpet av et år, eller bedrifter med mange avdelinger. Vi tilbyr også løsningen for produksjon av flyere, etiketter, plakater og annonser.

Priser

Oppsett av web2print: kr 2975,-

Endring av mal: fra kr 525,-

Oppsett av ny bruker: kr 185,-

Priser er oppgitt eks. mva.

Dine fordeler

  • Effektiviserer bestillingsprosessen, og reduserer tid og innsats som kreves for å bestille visittkort.
  • Bestill visittkort og trykksaker når det passer best for deg.
  • Programvaren eliminerer behovet for manuell dataregistrering. Korrekturen genereres og godkjennes av deg selv, eller videresendes til personen som bestiller kortet.
  • Låste maler sikrer at visittkortene produseres i henhold til bedriftens grafiske profil. Det bidrar til at merkevaren fremstår enhetlig på alt materiale som produseres med verktøyet.

Allerede kunde?

Trykk på knappen for å logge inn. For registrering kontakt oss på post@visittkortnorge.no

Visittkort til mange? Nå?

Send oss en oversikt over ansatte i en Excel fil, så foretar vi automatisk fletting av navn, tittel, telefonnummer, epost osv. og sender deg en korrektur med visittkortene til alle ansatte. Sørg for at listen lagres i kommaseparert format (CSV). Ring oss gjerne.

Hvordan det fungerer

  1. Legg inn ønsket tekst
  2. Trykk på oppdater og se kortet på skjermen
  3. Trykk på bestill
  4. Fyll inn antall og send bestilling

Vil du vite mer?

Send oss en mail på post@visittkortnorge.no