OBS! Vi tar sommerferie fra 25. juni og er tilbake 29. juli. Alle bestillinger vil bli produsert etter dette. Ønsker dere en god sommer!

Timekort

Timekort

Feature all your products in one promotional tool.

  • Be able to describe your services in full detail
  • Use booklets to self-publish any type of book
  • Custom sizes are available

Timekort Produkter

per side

Profesjonelle timekort

Vi produserer timekort til mange ulike bransjer som tannleger, frisører, fysioterapeuter, kiropraktorer og skjønnhetssalonger. Alt materiell du gir ut til dine kunder, bør markedsføre virksomheten din på en god måte. I likhet med visittkortene dine, bør timekortene være profesjonelle. Ingen liker å motta et spinkelt kort med dårlig trykk. Våre standard timekort trykkes derfor på ekstra stiv kartong. Du kan få timekort på alle våre populære maler ved å gå til «Grafikk» og velge timekortgrafikken i vår visittkortbygger.


Formater

Våre standard timekort leveres i samme størrelse som våre visittkort (90 mm x 50 mm). Størrelsen er ideell fordi kortet får plass i kredittkortlommene i kundens lommebok. Ønsker du et avtalekort med mer plass, kanskje for å markedsføre hele spekteret av dine tjenester, er våre 4-siders avtalekort et alternativ.


Ekspresslevering

Trenger du avtalekortene raskt velger du ekspresslevering i kassen. Vi sender da kortene neste arbeidsdag.
Flere kontorer eller mange ansatte?
Om din bedrift har mange ansatte eller flere avdelinger, er vårt nettbaserte bedriftsystem for visittkort/timekort og andre trykksaker svært effektivt og kostnadsbesparende. Vi laster opp dine maler på en lukket nettside. Her kan du legge inn navn og kontaktdetaljer og generere trykklare filer som sendes til oss – når som helst på døgnet.