Solide timekort og avtalekort

Profesjonelle timekort

Vi produserer timekort til mange ulike bransjer som tannleger, frisører, fysioterapeuter, kiropraktorer og skjønnhetssalonger. Alt materiell du gir ut til dine kunder, bør markedsføre virksomheten din på en god måte. I likhet med visittkortene dine, bør timekortene være profesjonelle. Ingen liker å motta et spinkelt kort med dårlig trykk. Våre standard timekort trykkes derfor på ekstra stiv kartong. Du kan få timekort på alle våre populære maler ved å gå til «Grafikk» og velge timekortgrafikken i vår visittkortbygger.

Formater

Våre standard timekort leveres i samme størrelse som våre visittkort (90 mm x 50 mm). Størrelsen er ideell fordi kortet får plass i kredittkortlommene i kundens lommebok. Ønsker du et avtalekort med mer plass, kanskje for å markedsføre hele spekteret av dine tjenester, er våre 4-siders avtalekort et alternativ.

Ekspresslevering

Trenger du avtalekortene raskt velger du ekspresslevering i kassen. Vi sender da kortene neste arbeidsdag.

Flere kontorer eller mange ansatte?

Om din bedrift har mange ansatte eller flere avdelinger, er vårt nettbaserte bedriftsystem for visittkort/timekort og andre trykksaker svært effektivt og kostnadsbesparende. Vi laster opp dine maler på en lukket nettside. Her kan du legge inn navn og kontaktdetaljer og generere trykklare filer som sendes til oss – når som helst på døgnet.

Visittkort til flere enn 10?

Vi tilbyr web2print-løsning for bedriftskunder med mange ansatte

Andre trykksaker

Alt du måtte trenge for å profilere deg og din bedrift

Våre kunder om oss

Vi har valgt å benytte Visittkort Norge som leverandør av våre visittkort og er svært fornøyd med den service og oppfølging vi får fra bedriften ift. våre behov og ønsker.

Svært fornøyd, Arild Helgesen - Personalsjef, Vajda

Visittkort Norge har levert visittkort av høy kvalitet på kort varsel, og med god oppfølging gjennom hele prosessen.

Høy kvalitet, Eirik Nyrønning - Produktsjef, X-life AS

Visittkortene ble levert superraskt, og vi fikk forslag underveis som gjorde at kortene både har fint design og smarte QR-koder. Tusen takk!

Superraskt!, Beate Lofseik, XLO Change Academy